Supruga nevjernog Johna Terryja: Pravi je romantičar, uvijek me iznenadi

IAKO se početkom godine pisalo da je John Terry imao aferu s fatalnom Vanessom Perroncel, bivšom zaručnicom njegova suigrača Waynea Bridgea, supruga Toni prešla je preko svega i odlučila mu oprostiti navodne prevare. Kako tvrdi sada, sretniji su nego ikad, a za nevjernog supruga ima samo riječi hvale.

"John me uvijek iznenadi nečim. Zadnje što je napravio je to da je organizirao odlazak na safari i rekao mi to samo dan prije", kaže oduševljena supruga 29-godišnjeg nogometaša Chelseaja i engleske reprezentacije. "Pravi je romantičar", dodaje Toni Terry.

Vanessa je bila trudna sa slavnim nogometašem?

Podsjetimo, mediji su pisali da John dugogodišnju suprugu, s kojom ima dvoje djece, vara s bivšom zaručnicom svog suigrača te da je ona čak zatrudnjela s oženjenim Terryjem koji joj je navodno platio pobačaj i dao 20.000 funti kako bi je utješio. Kad je cijela afera dospjela u medije, zatražio je sudsku zabranu objavljivanja priče koja je odbijena.

Iako je isprva odbijala davati komentare, nekoliko mjeseci nakon afere Vanessa je odjednom tvrdila da je njihova veza bila isključivo platonska. Zbog navodne ljubavnice engleski reprezentativac ostao je bez kapetanske vrpce, ali i 20 milijuna funti. Potez engleskog izbornika tada je pokrenuo analize marketinških stručnjaka, koji su izračunali da će "Brand John Terry" zbog preljubom inspiriranog oduzimanja vrpce izgubiti i vrtoglavih 20 milijuna funti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.