Supruga Johna Terryja tražila savjet od Victorije Beckham

SUPRUGA Johna Terryja, Toni, kontaktirala je najpoznatiju ženu nogometaša na svijetu, Victoriju Beckham koja bi ju je trebala savjetovati treba li oprostiti suprugu prijevare. Nakon što je saznala da je John imao aferu s Vanessom Perroncel, Toni je otputovala u Dubai, a izjavila je da ju je sve to toliko uzrujalo da ne zna što će napraviti. Tamo je Toni odlučila nazvati Victoriju te ju je preklinjala za savjet.

"Što, do vraga, da napravim?"

"Što, do vraga, da napravim", upitala je Toni navodno popularnu Posh. Victoria je i sama bila u toj situaciji kad ju je David Beckham prevario s Rebeccom Loos. "Toni vidi Victoriju kao kraljicu WAG-sica, kao zrelu i suosjećajnu ženu koja ju može savjetovati oko teme koja je tako teška i osobna", izjavio je izvor blizak prevarenoj Toni.

Cheryl Cole također tražila pomoć

Posh joj je navodno rekla da će joj sljedećih nekoliko tjedana biti najteže u životu, no suočit će se s Johnom i čuti njegovu stranu priče. Navodno je Victorija pomogla i pjevačici Cheryl Cole kad ju je suprug Ashely prevario s frizerkom.

"Nema bolje osobe od Posh da daje savjete"

Nakon što ju je Toni nazvala, Posh je navodno rekla svojim prijateljima da joj nije jasno zašto sve WAG-sice nju traže savjet. "Ona i David jedan su od najzaljubljenijih i najstabilnijih parova u nogometnom svijetu. Nema bolje osobe za savjet od one koja je u dugom braku i proživjela je svašta s najpoznatijim engleskim nogometašem", rekao je izvor blizak Victoriji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.