Supruga Isidora, Riječanka, čekala Trifunovića ispred suda

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Dok je Sergej Trifunović bio na sudu u Splitu, njegova supruga, Riječanka Isidora Mijanović čekala ga je sa psom ispred suda.

24 godine mlađa od njega

Isidora ima 28 godina te dolazi iz Rijeke, a svoj privatni život drži u tajnosti stoga se ne zna puno o njoj. Podaci iz 2015. otkrivaju da je Isidora pohađala školu glume u Rijeci te je bila dio diplomske predstave 26. generacije riječke škole glume Ri Teatra.

Udala se ove godine

Podsjetimo, Trifunović se ove godine vjenčao sa svojom 24 godine mlađom suprugom Isidorom. U emisiji 360 stepeni je prvi put govorio o svojoj izabranici. "Ja sam želio obitelj i smatrao da je to vrhunac ostvarenosti čovjeka i nikada nisam bio spreman da tu obitelj pravim kompromisno, s bilo kim, da bih uopće imao obitelj, tako da samo mogu reći: hvala Svevišnjem što se pojavila osoba s kojom je to apsolutno moguće", kazao je.

Isidora se bavi režiranjem glazbenih spotova. Ranije je bila u vezi s košarkašem Ninom Čelebićem. Na Instagramu je prati više od 19.000 ljudi, a fotografije sa Sergejem rijetko objavljuje.

Danas je održano suđenje u Splitu

Podsjetimo, danas je održano suđenje srpskom glumcu Sergeju Trifunoviću u Splitu. Naime, utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je Trifunović počinio prekršaje članka 5. i članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

"Objavio je tekst neprimjerenog sadržaja kojim je ujedno na grub način omalovažavao policiju i policijske službenike navodeći kako su splitski policajci iznudili preko tisuću eura", naveli su iz PU splitsko-dalmatinske.

Na sud stigao sa suprugom, psom i prijateljem

Trifunović je na sud u Splitu stigao sa suprugom Isidorom, psom i prijateljem koji je odveo psa nakon što je glumac ušao u zgradu.

Srpski glumac dobio je šezdeset dana zatvora, u koji neće morati ako u tijeku jedne godine ne počini isto djelo. Kako je jučer uhićen i odveden u Split, računa mu se 59 dana zatvora uvjetno. Mora platiti i sudske troškove 150 eura, a odrekao se prava na žalbu. Presuda je pravomoćna. Putovnica mu je vraćena, a Slobodnoj Dalmaciji je rekao da će ionako postati građanin RH jer mu je supruga Isidora Riječanka.

Isidora se oglasila nakon presude

Nakon presude se oglasila i Isidora. "Sergej i ja smo trenutno zajedno. Dobro se osjeća, na vezi smo s odvjetnicima i rješavamo ovu situaciju. Nismo iznenađeni, očekivali smo ovako nešto. Ne mogu vam ništa više reći, rekla je za srpski Telegraf.

Uhićen na Bajakovu

Uhićen je u utorak oko ponoći na graničnom prijelazu Bajakovo pri prelasku iz Srbije u Hrvatsku. Zatim je odveden na Općinski prekršajni sud u Split. Trifunović je na sudu dan ranije rekao da se ne osjeća krivim za ono za što ga se tereti.

Tereti ga se po članku 5. i članku 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Članak 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira kaže: "Tko omalovažava ili vrijeđa državne organe odnosno službene osobe prilikom vršenja ili u vezi s vršenjem ili njihova zakonita naređenja, kaznit će se novčanom kaznom od 700 do 4000 eura ili kaznom zatvora do 30 dana."

Policija je od suda tražila za glumca zatvor od 30 dana i 1000 eura kazne. Oduzeta mu je putovnica kao mjera opreza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.