Supruga Ellen DeGeneres hitno operirana: "Previjala se od bolova"

Foto: Instagram

48-GODIŠNJA glumica Portia de Rossi u subotu je operirana nakon što joj je dijagnosticirana upala slijepog crijeva. 

Ellen DeGeneres u zadnjoj je emisiji svog talk-showa ispričala kako je svoju suprugu odvela u bolnicu zbog jakih bolova u trbuhu. U 20 sati navečer Portia je otišla u krevet jer joj nije bilo dobro, rekla je DeGeneres. Petnaestak minuta kasnije čula je kako Portia stenje. "Ustala sam iz kreveta i pronašla je kako se previja od bolova na podu", kaže Ellen te dodaje kako je Portia inzistirala da je dobro i da je sve u redu. "U redu je ako igraš Twister sama sa sobom, ali nisi dobro", našalila se Ellen. 

Požurili su na hitan prijem u bolnicu, a Ellen zbog covida nije smjela ostati s njom. Idući dan ujutro Ellen je primila poziv da Portia mora na operaciju vađenja slijepog crijeva. 

"Sretna sam što mogu reći da se Portia sad osjeća puno bolje. Doma je", rekla je Ellen te u šali dodala da će Portijino slijepo crijevo pokušati prodati na aukciji. 

Inače, Portia i Ellen u braku su od 2008. godine, a Ellen navodno planira uskoro prekinuti sa svojom emisijom i posvetiti se zajedničkim interesima sa suprugom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.