Super Silva se zaručila i snimila spot s djevojkom Brunom

JUČER je pjevačica Super Silva s djevojkom Brunom Matijas u klubu Paradiso snimila spot koji simbolizira njihove zaruke. Izgleda da je popularna folkerica pronašla ljubavnu sreću sa svojom drugom djevojkom. Naime, Silva je doživjela pravi preokret u svojoj seksualnoj orijentaciji nakon  prometne nesreće, jer se tada, rekla je, razočarala u muškarce.

Tada se odrekla pjevačke karijere te izašla u javnost s pričom o šestomjesečnoj lezbijskoj vezi. Radilo se o medicinskoj sestri koja ju je njegovala za vrijeme oporavka od prometne nesreće. "Radi se o nekome tko je bio uz mene dok sam piškila u krevet, nosila pelene i bila u kolicima. Ona je iz medicinske struke, bila je uz mene kad mi je to najviše trebalo. Ona mi je sve, najveća potpora", izjavila je tada Silva.

Njezina veza s muškim rodom završila je na manekenu Antoniju Marušiću s kojim je bila u burnoj ljubavnoj vezi, a zamjerila mu je tada što ju je napustio kad joj je to najviše trebalo. Ubrzo nakon što je objavila da je u ljubavnoj vezi s medicinskom sestrom Željkom, njih dvije su prekinule, navodno jer Željka nije mogla podnositi pritisak javnosti te želi normalan život. Nakon nje neko vrijeme Silva je provela sama, a tada je upoznala Brunu, sadašnju djevojku i menadžericu koja je vratila u život nakratko zamrznutu karijeru plavokose pjevačice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.