Sugababes prigrlile novu članicu i novi seksipilni imidž

GLAZBENA industrija nikad ne miruje, pogotovo kada je riječ o vrlo borbenoj pop sceni, dokazale su to danas članice ženskog tria Sugababes koje su, samo dan nakon što su svoj dosadašnji treći kotač, Keishu Buchanan, nogirale iz benda. Tako su djevojke danas, sa svojom novom članicom Jade Ewen, opako prionule snimanju spota za svoj nadolazeći singl "About A Girl". Odjevene u "provokativne" kožne korzete, novopečeni trio pažnju je plijenio golotinjom i senzualnim izvijanjem na četrdesetak stupnjeva losanđeleske pustinje, gdje je spot sniman, a Jade se izgleda, među rezidencijalke uklopila savršeno.

Na što vas ovaj sukob podsjeća?

Sve nas to podsjeća na estradni sukob domaćih pevaljki iz benda Feminnem, dokazujući da javna podbadanja, vrijeđanja i optuživanja nisu rezervirana isključivo za Balkan, već, po svemu sudeći, za bilo kojeg podneblja žensko društvo. Baš kao i kod nas, protiv svoje bivše kolegice javno su istupile Heidi Range i Amelle Berrabah, nakon što je Keisha bend napustila ovaj ponedjeljak, što je rezultiralo suzama i javnim ponižavanjem suprotne strane, te njezinim suzama pred kamerama zainteresirane britanske i šire javnosti.

Djevojke ponosno pokazale prave obline



Međutim, Heidi i Amelle se nisu dale smesti, a za Keishine suze ionako nisu imale vremena; novi spot Sugababesica svjetlo dana mora ugledati što prije i cure predstaviti u novom, ekstra seksipilnom izdanju, jer danas, svi znamo, glazba više nije dovoljna. A da su poslu prionule kako treba dokazuju i ove fotke sa snimanja, na kojim smo, doduše, zamijetili poneke tragove celulita i razvratnog života djevojaka, ali i sa zadovoljstvom primijetili da mršavost i anoreksija polako i ponovo odlaze u povijest, stvarajući mjesta oblinama i pravim ženama. A to se cijeni. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.