Stručnjak tvrdi: Princ Harry je posramljen i požalit će zbog davanja tog intervjua

Foto: EPA

DUNCAN LARCOMBE autor je knjige Prince Harry: The Inside Story, a princa je dobro upoznao tijekom deset godina bliskosti s kraljevskom obitelji. 

"Harry je očito bio povrijeđen i ljut zbog onoga što je Meghan doživjela u njegovoj obitelji pa je iskoristio intervju kako bi to izbacio iz sebe", rekao je Duncan za časopis Closer. 

"Ali siguran sam da se po povratku kući osjećao posramljeno i čudno. Sad se suočava s posljedicama. Vjerujem da će požaliti zbog davanja tog intervjua, a možda i zbog odlaska iz obitelji", dodao je. 

"On je usijane glave, njime upravljaju emocije", pojasnio je i dodao kako je Harry imao podijeljene osjećaje pri svom povratku u Los Angeles nakon sprovoda princa Philipa. "Taj ga je događaj podsjetio što je sve žrtvovao zadnjih godina i uhvatila ga je nostalgija za njegovim starim životom", završio je.

Podsjetimo, princ Harry i Meghan Markle početkom prošlog mjeseca odradili su intervju s Oprom Winfrey koji je odjeknuo svijetom. Meghan je spomenula rasizam u palači te da se borila sa suicidalnim mislima, a Harry je otkrio spol bebe koja je na putu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.