Stjepana iz MasterChefa dirnula priča kandidatkinje: "Doživio sam isto u osnovnoj"

Foto: Press

Večeras je na rasporedu prva epizoda nove sezone MasterChefa u kojoj ćemo upoznati kandidate koji će na audiciji probiti led, skuhati svoja prva jela, ali i otkriti životne priče.

Član žirija MasterChefa, chef Stjepan Vukadin, poistovjetio se s kandidatkinjom Larom Biloš (21) kada je ona za vrijeme audicije ispričala da je u djetinjstvu doživjela vršnjačko nasilje. "Roditelji su me izvukli iz kruga pakla koji sam prolazila. Bila sam povučena, nisam htjela ni s kim komunicirati. Moji roditelji su svojom upornosti uspjeli to privesti kraju", rekla je Lara.

"Rugali su mi se radi debljine"

Stjepan joj je otkrio da je i on proživio slično iskustvo. "U osnovnoj školi doživio sam isto što i ti. Radi debljine. Definitivno, to nije lijepo iskustvo", kazao je Stjepan. Lara se na audiciji predstavila s lungićem uzgojenim na imanju njezinog djeda. "Imam jako veliku želju. Ovdje sam došla kako bih promijenila svoju profesiju", rekla je žiriju.

U prvoj audicijskoj emisiji brojni kandidati testirat će kako se snalaze za štednjakom. Pojedini kandidati potrudit će se da paze na zdravlje žirija, jedan će otkriti kakvo donje rublje nosi, drugi da je u show došao u potragu za nevjestom, a jedna će kandidatkinja doći na audiciju - samo s omletom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.