Stjepan Božić čeka prvo zajedničko dijete s trećom suprugom

Foto: Instagram

STJEPAN BOŽIĆ i Petra Maričić očekuju prinovu, piše Story. Žena proslavljenog bivšeg boksača trudna je nešto manje od tri tjedna. Zbog lijepe vijesti Stjepan je izvan sebe od sreće, što se nimalo ne trudi sakriti.

"Bebu smo oboje jako željeli. Sretni smo što nam se želja ostvarila i što ćemo proširiti našu obitelj", rekao je Stjepan za Story. Novom članu obitelji vesele se i njihova djeca - 12-godišnji Dominik, 10-godišnji Matej i trogodišnja Lucija iz Stjepanovih prošlih brakova, baš kao i Petrin sin iz prvog braka, 12-godišnji Lucas.

Podsjećamo, par je u veljači stao pred oltar. Stjepanu je to treći brak, a Petri drugi. Da je to ne opterećuje, Petra je otkrila na Instagramu uoči vjenčanja kada je objavila fotografije s djevojačke proslave i svadbe.

"Nikad nisam bila jedna od onih koje sanjaju najljepšu vjenčanicu na svijetu i veliko vjenčanje na koje ću pozvati sve koje znam i ne znam. Oduvijek sam zazirala od tradicije, svega onoga što se mora jer šta će selo reći... kao da se udaješ zbog ljudi, a ne zbog ljubavi. Ono o čemu sam cijeli život sanjala je biti s onim tko najljepše voli i konačno sam došla na svoje. Našla sam svoju sigurnu luku, vjetar u krila, nekoga tko pretvara u mir sav moj nemir i uz koga mi je svaki dan najdraži blagdan - Božić", priznala je tada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.