Stigli su nalazi obdukcije: Casey Johnson umrla je prirodnom smrću

IZ UREDA mrtvozornika u Los Angelesu potvrđeno je kako je razbaštinjena nasljednica carstva Johnson&Johnson, Casey, umrla zbog dijabetičke ketoacidoze, prenose američki mediji. Time je potvrđeno da je Casey umrla prirodnom smrću, a ne predoziranjem, kako se nagađalo.

Casey izgubila borbu s dijabetesom

Ketoacidoza je teška akutna komplikacija dijabetesa tip I koja nastaje zbog hiperglikemije (povećane razine glukoze u krvi), a znak je preniske razine hormona inzulina. Zbog nemogućnosti iskorištavanja glukoze za energetske potrebe tijela, dolazi do razgradnje masti, pri čemu enzimskim procesima dolazi do stvaranja otrovnih kemijskih spojeva koji izazivaju ketonemiju. Ketoacidoza je hitno stanje i potrebno je odmah zatražiti liječničku pomoć. Casey se cijelog života borila s dijabetesom, a bolest ju je na kraju, na žalost, pobijedila.

Mladu je nasljednicu mrtvu i zatrpanu smećem pronašla spremačica

Tridesetogodišnja Casey ležala je mrtva tri dana u svojem stanu na Mulholland Driveu prije nego što ju je pronašla čistačica. Pretpostavljalo se da se predozirala lijekovima, a navodno je živjela u svinjcu i bila na rubu bankrota jer su joj bogati roditelji ukinuli sve povlastice. Kap koja je navodno prelila čašu bilo je oduzimanje kćeri Ave koju je 2007. godine posvojila iz Kazahstana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.