Starletica Sabina Ćedić: Vrijeđajte kurvu s kojom me dečko prevario!

ESTRADNA starletica Sabina Ćedić posegnula je za prokušanom metodom prozivanja suparnica - putem Facebooka. Istom onom koju je Mirela Rupić usavršila. Naime, ljuta Sabina u svoj status je stavila sljedeći sadržaj: "Evo broja od kurve s kojom me dečko prevario... Sad je naravno bivši.. Ako vam je dosadno, zovite je, vrijeđajte je... Ili, ako možda ponudite novce možda i pristane za seks... To joj je najbolja struka... Inače, ona je bivša jebaljka od Ante Gotovca", piše vrla Sabina.

Inače jedna od Lupinovih muza i bivša prezenterica Golih vijesti čitateljima se predstavila kao ambiciozna studentica pomaknutih životnih vrijednosti. Odnedavno piše i kolumnu za jednu internetsku stranicu, a gledatelji je uglavnom pamte kao jednu od akterica raspada klana Gotovčevih gdje se spominjala kao moguća Antina ljubavnica ili, kako on to voli reći, nova Simonica.

Također, Sabina se pokušavala jedno vrijeme medijski eksponirati i preko Hane Hadžiavdagić, kojoj je ničim izazvana preko medija poručivala da "njih dvije nisu u istom košu i da neće surađivati u poslu" iako Čedićki Nova TV pa tako i nitko drugi, nije ponudio ništa slično. Hana je cijelu situaciju podnijela kao prava dama, šuteći i smješkajući se.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.