Srpska pjevačica nakon prekida s igračem Rijeke: Sad želim nekog intelektualca

Foto: Instagram

SRPSKA folk pjevačica Katarina Kaja Ostojić nedavno je prekinula trogodišnju vezu s hrvatskim nogometašem i igračem Rijeke Mateom Pavlovićem, a sada je otkrila kakav bi trebao biti njezin idući partner.

Kaja se dva put udavala, ali se i razvela u rekordnom roku. Cijeli život bila je u dugim vezama, a niti jedna od njih nije urodila plodom kao ni zadnja s Pavlovićem. Pjevačica je sada progovorila o nedavnom prekidu s nogometašem Mateom Pavlovićem, ali i prvom suprugu Nikoli Dragojloviću.

"Nedostajala mi je Srbija. Nedostajala mi je obitelj, prijatelji, izlasci. Trenutno uživam biti sama. Svi mi govore da izgledam bolje nego ikad. Skoro 12 godina nisam bila bez dečka. Nisam ni znala kako je to biti sama. Sada više nikom ne polažem račune", kazala je Katarina, prenosi Rijeka danas

Katarinina kći Nikolina izrasla je u pravu ljepoticu, a mnogi kažu da izgledaju kao sestre. Kaja ističe kako je ponosna na svoju dvadesetogodišnju mezimicu koja studira u Americi.

"Nikolina više sliči ocu, ali od mene je naslijedila ono najbolje. Ponosna sam što mi je kći i imam puno povjerenja u nju", rekla je pjevačica i dodala da joj je bivši suprug Nikola nedostajao tijekom kćerinog odrastanja, no ne kao muškarac.

"Nedostajao mi je tijekom njezina odrastanja, ponajviše financijski. Nedostajala joj je očinska figura, ali uspjeli smo i bez njega", rekla je. Otkrila je i da su je do sada najviše privlačili partneri koji su se bavili sportom no sada traži nešto drugačije.

"Volim sportaše, jer fizički izgledaju odlično i nema ništa ljepše od osobe koja se profesionalno bavi sportom. S druge strane, sada mi treba netko tko mi može parirati intelektualno, a da nije iz te branše", poručila je.

Podsjećamo, Kaja i Mateo vezu su započeli sredinom 2019. godine. Prvu zajedničku fotografiju pjevačica je objavila na njihovo prvo zajedničko Valentinovo. Mateo ju je tada iznenadio velikim buketom i romantičnom večerom. Početkom mjeseca, Katarina je na Instagramu potvrdila da su prekinuli.

"Mateo i ja smo okončali emotivnu vezu. Ovim povodom se nadalje neću oglašavati. Zamolila bih sve medije da imaju razumijevanja i poštuju našu privatnost. Hvala puno, vaša Kaja", napisala je pjevačica na Instagramu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.