Sretan Božić želi vam Index.hr

Foto: Index

DRUŽENJE s obitelji, prijateljima ili partnerima uz stolove prepune hrane i pića, ono je što oduvijek povezujemo s Božićem, a to je nešto što je u situacijama poput pandemijske samo dodatno naglasilo važnost svakog trenutka provedenog u društvu najmilijih.

Neki ga obilježavaju iz vjerskih razloga, drugi iz navike, a velik dio jednostavno zato što voli darove. Bilo kako bilo, ovo je vrijeme za opuštanje, druženje, slavlje i darivanje pa iskoristite svaki trenutak.

Možda nismo portal na kojem očekujete božićne čestitke, ali želje da ovo vrijeme provedete najbolje što možete su iskrene, a naša je čestitka upućena svima.

Nećemo se baviti podjelama jer toga je već ionako previše pa ćemo samo naglasiti da vam želimo sve najbolje, neovisno o tome bili vjernici koji ovaj blagdan obilježavaju iz "pravih razloga", vjernici-kampanjci koji biraju samo dijelove Božića koji im odgovaraju ili ateisti koji unatoč uvjerenjima neće odbiti božićnicu.

Božić je ionako vrijeme kada se svi trudimo biti bolji pa barem na par dana pokušajmo zaboraviti sve one razlike kojima ćemo se nesumnjivo vratiti. 

Od srca vam želimo sretan Božić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.