Splićanka Đana Smajo pobjednica je srpskog IDJ showa

Foto: Instagram

SINOĆ je održano finale srpskog glazbenog natjecanja IDJ Show. Pobjedu je odnijela Splićanka Đana Smajo, na drugom mjestu završila je Barbara Popović, a na trećem Toma Milovanović.

U finalu se borilo 12 natjecatelja, a pobjednicu je odabrala publika putem društvenih mreža. Đana se rasplakala nakon što je čula da je upravo ona pobjednica. "Samo da kažem hvala Relja, Nataša, Darko... Hvala svima vama, mama, volim te, nemoj plakati. Ne mogu vjerovati da se ovo događa", rekla je nakon pobjede.

@idjshow ❤️ 𝐃𝐉𝐀𝐍𝐀 • 𝐋𝐉𝐔𝐁𝐀𝐕 | 𝐅𝐈𝐍𝐀𝐋 𝐑𝐀𝐂𝐄 🚀 @Đana Smajo #Djana #IDJShow ♬ original sound - IDJShow

Hrpa pregleda na društvenim mrežama

U IDJ Showu najprije je gledatelje oduševila pjesmom Trebaš li me, koju izvode Matija Cvek i Eni Jurišić. Svaki njezin naredni nastup ima hrpu pregleda i neki su dosegli brojku veću od milijun. Pjesma Ljubav, koju je Đana snimila za IDJ Videos, u dva tjedna ima 1.1 milijun pregleda i ušla je u hrvatski trending.

Natjecala se na Dori, nije uspjela pobijediti

Mlada Đana kao djevojčica okušala se već u glazbenim natjecanjima. Nakon što se s 10 godina prijavila u Music talents, udrugu Teane Kovačević koja se bavi razvojem splitskih dječjih talenata, bila je dva puta u Zvjezdicama (oba puta je bila jedan od pet finalista), dva puta na Dori i jednom na Zagrebačkom festivalu. Posljednji je put na Dori nastupila ove godine s pjesmom Free Fallin'. 

>> Splićanka Đana Smajo i IDJ show pokazuju svu sramotu hrvatske glazbene industrije

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.