Spasite im život: Tri prekrasna psa hitno traže nove vlasnike inače im ode glava

TRI napuštena psa bez doma pothitno traže nove vlasnike inače ih čeka smrt. Trenutno o njima brinu ljudi velikog srca iz Udruge Rina, no njihovih 60 dana je prošlo i ukoliko im se odmah ne nađu novi vlasnici, psi će po zakonu biti eutanazirani.

Blekica, to jest Doggy, Loptica i Max vas očajnički trebaju

Blekica je križanka njemačke doge, ali unatoč službenom nazivu, radije se odaziva na ime Doggy. Socijalizirana je, poslušna i mirna. Obožava ljude i druge pse, voli se maziti i rado dijeli "puse". Zna dati "pet", a čak se dobro slaže i s mačkama. Kratkodlaka je, tako da obavezno mora spavati u zatvorenom prostoru no držati je u stanu nije nikakav problem jer je poslušna. Ne linja se. Sterilizirana je, cijepljena protiv zaraznih bolesti i bjesnoće te čipirana. Stara je dvije i pol godine i očajnički treba nekoga tko će se o njoj brinuti. Ostavljena je na cesti s ostalih devet psića, koji su do sada svi udomljeni, a i ona to čim prije treba.

Loptica je veličine otprilike do koljena i ima pet i pol godina. Idealna je za stan ili kuću, lai mora boraviti u zatvorenom prostoru. Uredna je i preslatka, također cijepljena, sterilizirana i čipirana.

Max je pesek do ispod koljena, ima 15 kila i sve što želi je dom sa svojim mjestom za spavanje i samo svojom zdjelicom. Voli djecu, a i mačke. Drag je i skroman, obožava trčati za lopticom, a dobro se slaže s ostalim psima. Star je šest godina, cijepljen, čipiran i kastriran.

Ukoliko tražite novog ljubimca i prijatelja, ovi psi će sigurno ispuniti vaša očekivanja, a ako ih odlučite udomiti, spasit ćete im živote. Svi zainteresirani mogu se javiti Udruzi Rina na broj 098 169 44 46 ili udrugu pronaći na Facebooku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.