Španjolka (18) pjevala s Halidom na koncertu u Sarajevu, objavila video: "Neopisivo"

Foto: Armin Durgut/PIXSELL

HALID BEŠLIĆ iznenadio je obožavateljicu iz Španjolske i pozvao je na svoj koncert koji se jučer održao u Sarajevu. 18-godišnja Laura Marin oduševila se pozivom te se pridružila Halidu na pozornici. Zajedno su izveli neke od njegovih hitova poput Miljacke.

Pjevala pred punom dvoranom

Laura se javila pratiteljima na TikToku gdje je podijelila video na kojoj pjeva pjesmu Pusti, pusti modu Zdravka Čolića. "Godinama pjevam sama s dezodoransom u ruci pred ogledalom. Jučer sam prvi put čula glas publike. Neopisivo. Publiko, najveća hvala. Ovo je samo početak", napisala je Laura.

@zovemselaura Publiko, najveći hvala ❤️! Ovo je samo početak #pustipustimodu #zdravkocolic #halidbeslic #sarajevo #zetra ♬ sonido original - Laura Marín

Halid za Lauru doznao iz medija

Podsjetimo, Laura je ranije na društvenim mrežama objavila snimke u kojima pjeva Halidove pjesme. Rekla je kako je Halid Bešlić jedan od njezinih omiljenih pjevača, zbog čega ju je on i pozvao na koncert. 

"Za Lauru Marin sam saznao preko medija, u srce me dirnula ta njena priča o ovim prostorima, njenoj ljubavi prema našem jeziku, našoj glazbi i našoj kulturi. Laura je svijetla točka u ova surova vremena", rekao je ranije Bešlić za Dnevni avaz.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.