Španjolka (18) koja je pjevala s Halidom u Sarajevu: Zbog ovog naroda raste mi vjera

Foto: Armin Durgut/PIXSELL

ŠPANJOLKA Laura Marin oglasila se na društvenim mrežama nakon što se pridružila Halidu Bešliću na pozornici tijekom njegovog koncerta u Sarajevu. 18-godišnjakinja je poručila da će joj posjet gradu u Bosni i Hercegovini ostati u lijepom sjećanju. 

"Pišem iz svoje voljene Coruñe, pokušavajući zauvijek sačuvati svaku emociju koju sam osjećala zadnjih dana. Neću vam govoriti o tome kako je Sarajevo posebno, kakav je osjećaj u njegovim ulicama, kakvi su ljudi... To morate doživjeti. Svi mi imamo nesreće u životu, izazove za koje mislimo da ih nikada nećemo pobijediti. I kad ih pobijedimo, izgleda da su sljedeći i veći", započela je Laura.

"Dolazim iz ateističke obitelji i društva, ali moja vjera u Boga posljednjih godina raste zbog ovog naroda. Vi ste me naučili što je Božja moć. Najbolji način da poštujete Boga, osim da budete dobar čovjek i pomažete drugima, je živjeti. Živjeti svaki dan ostavljajući iza sebe sve strahove i boli. Jednostavno nastaviti", dodala je Španjolka.

"Mogu samo biti zahvalna što sam primila ovaj poziv koji me doveo ovdje. Hvala Halidu, njegovoj ekipi i svakoj osobi koja je napravila da u mom srcu više nije 'Sarajevo', nego 'Moje Sarajevo'", zaključila je.

Halid za Lauru doznao iz medija

Podsjetimo, Laura je ranije na društvenim mrežama objavila snimke u kojima pjeva Halidove pjesme. Rekla je kako je Halid Bešlić jedan od njezinih omiljenih pjevača, zbog čega ju je on i pozvao na koncert. 

"Za Lauru Marin sam saznao preko medija, u srce me dirnula ta njena priča o ovim prostorima, njenoj ljubavi prema našem jeziku, našoj glazbi i našoj kulturi. Laura je svijetla točka u ova surova vremena", rekao je ranije Bešlić za Dnevni avaz.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.