Slomljeni dečko srpske misice: "Volio sam je ko boga, htio sam djecu s njom"

Foto: Instagram

BIVŠI dečko srpske misice Dijane Milojković, Stefan Karić za Kurir je ispričao kako se nosi sa smrću bivše ljubavi s kojom je bio tijekom kemoterapija i borbe s rakom.

"Volio sam Dijanu kao boga! Od trenutka kada sam je vidio, zaljubio sam se. Ona je bila moja najveća ljubav, s njom sam htio sve! Htio sam da se vjenčamo i da imamo puno djece. Nikada mi nije padalo na pamet da se možemo posvađati zbog tako nekih gluposti. Raskinuli smo zbog sitnice", govorio je nakon prekida Karić, prenosi Telegraf.

Njih dvoje prekinuli su jer je Dijana u njegovom mobitelu pronašla poruke druge djevojke.

"Dijana mi je našla mobitel koji je stajao kod nas u sobi i koji je bio četiri mjeseca ugašen. Jednog dana sam otišao oprati auto, a ona je sređivala sobu, uzela ga i upalila. U telefonu nije bilo ničega, osim jedne poruke s jednom djevojkom, s kojom se nikada nisam vidio. S njom sam se dopisivao dok Dijana i ja nismo bili zajedno. Nisu bile silne poruke od nekih drugih djevojaka. Kada sam se vratio kući, pitala me je: 'Čiji ti je to telefon?', a ja sam je tada slagao i rekao da je to očev telefon i da stoji tu već dugo. Slagao sam je da se ne bi raspravljali i posvađali zbog gluposti. Taj telefon je ostao upaljen i sutradan smo ležali i gledali neki film. U jednom trenutku telefon je zazvonio. Vjerojatno je toj djevojci stigla obavijest da sam dostupan ili nešto slično. Ni danas nisam siguran tko je zvao, ali sam se ja u tom trenutku pogubio i mahinalno uzeo telefon. Krenuo sam k ocu i dok sam mu davao telefon, rekao sam: 'Drži ovaj telefon, rekao sam Dijani da je tvoj'", napisao je Karić na Instagramu.  

"Dijana je bila iza mene kada sam se obratio ocu. Nije me mogao oprati ni Dunav, ni Sava! Tih dana kao da je tražila nešto da bismo se posvađali, a na kraju je našla. To je cijela istina. Poslije svega što smo prošli, 'prevara' je bila razlog da raskinemo", napisao je.

Dijana je preminula u 33. godini života nakon duge i teške borbe s rakom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.