Slavni Fatboy Slim dolazi u Umag

FATBOY SLIM, pionir elektronske plesne glazbe i jedan od najslavnijih svjetskih DJ-a nastupit će u Umagu u sklopu programa Beck'sperience. Britanski DJ svoj će prepoznatljiv zvuk predstaviti na stadionu Stella Maris 28. svibnja što je njegov prvi nastup u Hrvatskoj.

Fatboy Slim je do sada prodao više od 8 milijuna albuma, a njegova glazba je definirala elektronsku glazbu i promovirala ga u jednog od najboljih svjetskih DJ-a koji je 2003. godine nastupio pred 260 000 ljudi na legendarnom partyju na Brighton Beachu. Malo tko ne prepoznaje stih „Right about now, the funk soul brother“ te hitove poput Praise You, Weapon of Choice i Rockafeller Skank, koji su proizašli iz radionice Fatboy Slima.

Do sad je izdao pet albuma, a u veljači 2010. je, zajedno s Davidom Byrneom, bivšim frontmanom Talking Headsa, objavio dvostruki konceptualni album "Here Lies Love", koji oslikava život Imelde Marcos. Album donosi suradnju s brojnim glazbenicima, poput Roisin Murphy, Tori Amos i Cyndi Lauper. Fatboy Slim nastupa isključivo na vodećim svjetskim glazbenim festivalima i događanjima te godišnje održi od 10 do 20 ekskluzivnih nastupa.

Njegovi nastupi prosječno privuku više od 20 000 posjetitelja, a Umag je najmanji grad u kojem će nastupiti tijekom 2010. godine, što će učiniti njegov nastup posebnim i drugačijim. Karte za nastup Fatboy Slima u Umagu mogu se naći u Eventimu i u dućanima Transport Footweara, a cijena u promotivnoj prodaji je 125 kuna. Karte će se na sam dan koncerta moći kupiti po cijeni od 180 kuna. Paket-aranžmani po cijeni već od 250 kuna uključuju kartu za nastup Fatboy Slima te smještaj u hotelu u Umagu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.