Slavna glumica otkrila: "S 15 sam imala abortus, nakon toga sam otišla Papi"

Foto: Instagram

AMERIČKA glumica Busy Philipps u svojim je memoarima This Will Only Hurt a Little otkrila da je s 15 godina imala abortus.

Philipps kaže da je ostala trudna sa svojim prvim dečkom te da je njezina majka bila ljuta kad je saznala da planira pobačaj. "Sebična si, ubit ćeš dijete", govorila joj je majka, prenosi Page Six.

Kaže da su njezini roditelji za sve saznali iz njezinog dnevnika, no da se majka ipak zauzela za nju. "Moja mama je tip osobe kakvu želiš pored sebe, bila je puna ljubavi i potpore", napisala je nekadašnja tinejdžerska zvijezda.

Nakon abortusa je sa školom išla na putovanje u Vatikan te tvrdi da joj se tamo obratio papa Ivan Pavao II i napravio znak križa iznad nje.

"Nikad nisam javno ispričala ovu priču... Nisam ovo rekla ni ljudima s kojima sam veoma bliska. Ja nisam mogla nastaviti drugačije nego da dobijem potpuni oprost koji sam zaista trebala. I od jedine osobe na svijetu koja mi ga je mogla dati - Pape", napisala je.

Datum na koji se susrela s Papom je, tvrdi, bio datum na koji je trebala roditi.

U istim memoarima Busy je optužila glumca Jamesa Franca za fizički napad, a progovorila je i o tome da je bila silovana sa 14 godina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.