Slavna glumica optužila Jamesa Franca za napad: "Bacio me na leđa..."

Foto: Instagram

U ULOMKU iz njene knjige This Will Only Hurt a Little, koji je procurio u javnost, glumica Busy Philipps tvrdi da ju je glumac i redatelj James Franco fizički napao tijekom snimanja showa Freaks and Geeks.

Kako je opisala u knjizi, njih su dvoje snimali scenu u kojoj je trebala lagano udariti Franca po prsima dok izgovara tekst, no on je na to potpuno poludio i fizički je napao.

"Zgrabio me za obje ruke i derao mi se u facu: 'Da me više nikad nisi dotaknula.' Bacio me na pod, pala sam ravno na leđa. Izbio mi je zrak iz pluća", opisala je.

Dodala je da su svi na setu bili užasnuti, a glumica Linda Cardellini, pred kojom je plakala, savjetovala joj je da nazove svog menadžera, prenosi Yahoo.

Istaknula je da je Franco bio pravi nasilnik tijekom snimanja legendarne američke serije, a iako joj se ispričao sljedećeg dana, učinio je to samo zato jer su ga šefovi prisilili. Druge posljedice za napad nije snosio.

Prošle godine pet žena optužilo ga je za "neprimjereno i seksualno eksploratorno ponašanje", a pisalo se i da je 17-godišnjakinji predložio da ode s njim u hotelsku sobu, dok je drugu ženu prisiljavao na oralni seks.

Na optužbe je izjavio da i on ima "svoju stranu priče", no nikada ih nije opovrgnuo.

>>>"Snimali smo scenu orgija, James Franco skinuo je plastičnu zaštitu s moje vagine i nastavio..."<<<

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.