Sjećate se vrtlara Johna, ljubavnika Gabriele Solis u Kućanicama? Ovako danas izgleda

AMERIČKOG glumca Jesseja Metcalfea mnogi pamte po ulozi vrtlara Johna Rowlanda, ljubavnika Gabriele Solis (Eva Longoria). Serija se emitirala od 2004. do 2012., ali on ju je napustio 2009. nakon što se pojavio u 30 epizoda.

Nije bio prvi izbor za ulogu

Glumio je mladog vrtlara s kojim je Gabriele varala svoga muža Carlosa, a za Jessejem su tada uzdisali mnogi koji su gledali seriju. Longoria se nedavno prisjetila snimanja s Jessejem te je otkrila da on zapravo nije bio prvi izbor. 

Naime, on je glumio tinejdžera, a ona udanu ženu. "Jesse nije prvotno trebao glumiti vrtlara. Jedan mlađi dečko je trebao, ali su uzeli Jesseja jer je imao 25 godina. Imao je 25 godina i glumio je 16-godišnjaka, a ja sam imala 27 godina i glumila sam 40-godišnjakinju. Dakle, on i ja smo bili gotovo istih godina i s njim sam imala bolju kemiju na setu", rekla je.

"Sjećam se da smo Jesse i ja posvuda išli zajedno, a ljudi mi još uvijek prilaze i govore mi: 'Pričaj mi o vrtlaru.' Rekla sam im: 'Jesse je nevjerojatan'", dodala je.

Nije oženjen

Jesse je nedavno proslavio 45. rođendan, a ranije ove godine je otkrio da je i dalje singl. "Status mi je slobodan i ja sam posljednja osoba koju treba tražiti savjete za spojeve. Instagram je u principu moja aplikacija za upoznavanje", rekao je kroz šalu.

Glumac na Instagramu ima milijun pratitelja te mu se javljaju mnogi. Često dijeli trenutke iz privatnog života, kao i snimke iz teretana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.