Siromašna djevojčica jednim odgovorom posramila razmaženog sina multimilijunaša

Foto: Youtube/Instagram

SINU multimilijunaša djevojčica iz siromašne obitelji očitala je pravu životnu lekciju i poprilično ga posramila. 

Kofi Case, čiji su roditelji vlasnici međunarodne kompanije, naviknut je na obilje. I sam priznaje da je šopingholičar i da mu nema ništa draže od toga da na tisuće dolara dnevno troši na dizajnersku odjeću, a hrani se isključivo u luksuznim restoranima. 

U reality showu Rich Kids Go Skint susreo se s peteročlanom obitelji koja jedva sastavlja kraj s krajem i taj je susret na njega ostavio veliki dojam. 

Iako je prije toga priznao da "ne razmišlja o siromašnim ljudima", posramio ga je odgovor 10-godišnje djevojčice na upit što bi učinila da je bogata. 

"Da sam bogata dala bih novac u humanitarne svrhe, siromašnim ljudima bih kupila cipele i odjeću i dala bih novca beskućnicima jer oni nemaju ništa", rekla je najstarija kći obitelji, desetogodišnja Macy. 

Njena mlađa sestra, osmogodišnja Paige, složila se s njom: "Dala bih novac u humanitarne svrhe i svima kupila darove."

"Ovakav odgovor od tako malog djeteta učini te ponosnim. Mislim da oni daju prioritet zajednički provedenom vremenu i odgajaju svoju djecu najbolje moguće", komentirao je Kofi. 

Bogati tinejdžer je s obitelji proveo ukupno tri dana tijekom kojih je sudjelovao u pripremi skromne rođendanske proslave za malenu Macy kojoj je tom prilikom poklonio bicikl. 

"Natjerala me da uvidim da ne moram trošiti toliko novca na zabavu već mogu s prijateljima raditi nešto drugo. Definitivno su mi pokazali s kakvim se teškoćama susreću ljudi koji žive od malog budžeta. Nisam imao pojma koliko su neke stvari skupe", rekao je on. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.