Simonu Cowellu mađioničar "zapalio" glavu na Britain's Got Talentu. Ljudi vrištali

Foto: YouTube, Epa

BRITANSKOM poduzetniku, televizijskoj personi i članu žirija u reality showu Britain's Got Talent, Simonu Cowellu (63) natjecatelj je navodno zapalio glavu tijekom audicija za spomenuto natjecanje. Riječ je o mađioničarskom triku i sve je prošlo bez ozljeda, ali publika je navodno vrištala, prenosi Mirror.

Cowell je izveden na pozornicu i stavljena mu je kapuljača, a mađioničar je sve vrijeme tijekom emisije bio maskiran. Zatim je po kapuljači koja je bila na Cowellovoj glavi prolivena tekućina i stavljena mu je na glavu kutija koja je bila otvorena sprijeda kako bi publika mogla vidjeti što se događa.

Mađioničar je potom spustio plamen u kutiju i Cowellu se glava zapalila, što je šokiralo i ostale članove žirija i publiku.

"Osjetio sam da me polijeva tekućinom"

"Publika je vrištala, suci su vrištali izvan svojih mjesta, svi su bili potpuno šokirani. Plamen je ugašen i Simon je ustao izgledajući zaprepašteno, dok su ostali suci odahnuli s olakšanjem kad se vratio pred mjesto", rekao je jedan od promatrača na setu.

Kasnije je bizarnu situaciju komentirao i Cowell. "Osjetio sam da me polijevaju tekućinom, ali nisam imao pojma da je to tekućina za upaljač", rekao je Simon, ali njegova se kolegica Alesha Dixon zaista prepala.

"Simone, on ti je zapalio cijelu glavu. Bilo je strašno gledati, ti si vrlo hrabra osoba kada si to dozvolio. Shvatila sam isto tako koliko nam je stalo do tebe, ja sam bila spremna skočiti na pozornicu i spasiti te", rekla mu je Alesha.

"Kada sam vidio Simonovu glavu u toj napravi, bio sam očaran. Nisam nikada vidio tako nešto", komentirao je Bruno Tonioli, drugi član žirija i naglasio je da je prizor djelovao kao iz horor filma Slagalica strave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.