Simonina majka o Anti Gotovcu: On je glumac i treba mu liječnička pomoć

MEDIJSKA trakavica oko Gotovčevih ne jenjava niti nakon što su obavijestili javnost da se razvode. Vidno utučena Simona ostala je sama s kćerkom Gabrijelom i majkom Tamarom Trpkov, koja joj je trenutno najveća podrška, dok se Ante provodi na Jadranu s prijateljem i prijateljicama. "Ante je trenutačno u Trogiru. Znam da je noć proveo u ugodnom društvu i to je to", rekla je Simona za Novu TV dok je njezina majka istu tu priču dodatno potvrdila.

"Znam gdje je Ante. Jedan dotični gospodin nam se javio i rekao da je Ante u hotelskoj sobi s prijateljem i dvije prijateljice. Njemu ne nedostaje Simona, da mu fali on bi bio uz nju, a ne bi došlo ni do ovakve situacije", ispričala je Simonina majka, koja za Antu ima samo ružne riječi.

"Ma za koga ti gineš? Ti ćeš kao umrijeti bez Simone, a gdje si bio zadnjih godina?"


"On je glumac, sam je izjavio da je showman, da mora biti bad guy, ali ne zato što to želi biti nego zato što on je jednostavno takav, ne želi se popraviti. Samo bih mu savjetovala liječničku pomoć, ima i majku Jadranku koju bih isto tako molila da stane uz svoga sina", dodaje Tamara Trpkov koja je nekoliko trenutaka poslije vodila žestoku raspravu s Antom preko mobitela, što su zabilježile i kamere Nova TV.

"Ma za koga ti gineš? Ti ćeš kao umrijeti bez Simone, a gdje si bio zadnjih godina? Ante, ja ti samo želim pomoći, a ja i tvoja mama ćemo ti pružiti liječničku pomoć", poručila mu je Tamara dok je Simona sa suzama u očima pokušala uvjeriti vlastitu majku da ne razgovara tako s njezinim, uskoro bivšim suprugom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.