Simoni i Anti se i ne ide baš nazad na Farmu, dok bi Boris dao sve da se vrati

ČINI se da je znanje napokon isplativo. Naime, nakon dvoboja znanja Marina Perazić je nonšalantno izbacila Borisa Jelinića. Dok Boris nije uspio ni doći do riječi, Marina je odgovore sipala kao iz rukava i tako si osigurala ostanak još barem tjedan dana na Farmi. Boris svoju tugu i zbunjenost nije mogao sakriti. Kako i nije baš bio među omiljenima na farmi, Borisov odlazak zasigurno neće previše dirnuti ostale koji su ionako zaokupljeni dolaskom dvoje novih-starih stanara.

"Kad sam izlazio iz arene bio sam na rubu suza"

 "Nije mene Marina htjela izbacit sa Farme, jer ja jesam učio, ali očito nisam dovoljno naučio", požalio nam se Boris na čijem se licu mogla vidjeti tuga što je napustio leglo blata, domaćih životinja i poznatih seljaka. "Kad sam izlazio iz arene bio sam na rubu suza", otkrio nam je sada već bivši farmer, ali i nadodao kao to nije bilo zbog Ivane Paris. "Ma kakva Ivana", bila je prva reakcija kada smo ga upitali što je zapravo bilo između njih dvoje. "Ma to je sve bila zezancija između nas dvoje jer se ne mogu zaljubiti u nekoga za tjedan dana, a pogotovo ne u takvim uvjetima", jasno je poručio Boris. "Da ću možda jednog dana popit kavu s njom, to da, ali da ću je čekat vani, e to ne", poručio je Boris kojeg su se već na samom izlasku okružile obožavateljice.


"Na Farmu se ne vraćam zbog novca, tamo sam ušla bez ikakvih premišljanja"

Sutrašnja Farma biti će bogatija za dvoje novih-starih farmera. Naravno riječ je o Simoni i Anti Gotovcu. "Zahvalna sam svojim gledateljima, ali ja bi im bila više zahvalna da su me ostavili vani. tu mi je Gabica i sve, ali prema ugovoru moram ići ponovno unutra. Pokušat ću dati sve od sebe. Sada ima veliku podršku, a to je moj muž", rekla nam je Simona Gotovac koju su gledatelji odabrali kao drugu novu-staru seljanku koja se vraća na Farmu.

"Na Farmu se ne vraćam zbog novca, tamo sam ušla bez ikakvih premišljanja. I rekla sam da bi svoj dosadašnji honorar dala u zamjenu da me gledatelji ne odaberu kao povratnicu", otkrila nam je Simonica. "Meni je moja majka prije odlaska rekla 'Simonica nemoj plakat pred kamerama', ali ja sam vam jednostavno takva", rekla je. Zgode i nezgode režirane od strane ovog neobičnog para moći ćete gledati već sutra kada je i najavljen njihov ulazak.

S.C.
Foto: Nova TV, Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.