"Shvaćate li da me je seksualno zlostavljao član britanske kraljevske obitelji?"

Foto: Guliver Image/Getty Images

SINOĆ je na BBC-ju prikazan 60-minutni intervju s Virginiom Roberts, 35-godišnjakinjom koja tvrdi da ju je princ Andrew seksualno zlostavljao. Roberts je bila jedna od robinja Jeffreya Epsteina koji je podvodio i zlostavljao nju i još desetke maloljetnih djevojaka. Roberts tvrdi da su joj Epstein i njegova madam naredili da opći s princom Andrewom koji je bio bliski prijatelj pedofila Epsteina.

Roberts je u intervjuu kazala da joj je jedne večeri naređeno da pleše s princom, a potom su imali prvi seksualni odnos.

"Nije dugo trajalo koliko se sjećam. Bilo je odvratno. Brzo je završio, ustao je i zahvalio mi. Ja sam ostala na krevetu, posramljena. Osjećala sam se prljavo i odmah otišla na tuširanje", rekla je Roberts plačući u intervjuu za Panoramu na BBC-ju.

Ranije je kazala da je sve počelo plesom.

"On je najgori plesač na svijetu. Cijelo vrijeme se znojio, a taj znoj je kapao po meni", kazala je.

"Shvaćate li da me je maloljetnu zlostavljao član britanske kraljevske obitelji", pitala je Virginia britansku javnost u intervjuu koji je šokirao svijet. Princ Andrew je prije nekoliko dana dao ostavku na sve kraljevske dužnosti zbog ovog skandala, a njegov ured izopćen je iz Buckinghamske palače.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.