Sharon Stone: Zbog scene u Sirovim strastima izgubila sam skrbništvo nad sinom

Foto: Profimedia

SHARON STONE kaže da je izgubila skrbništvo nad djetetom zbog golotinje u Sirovim strastima. Glumica je u podcastu Table for Two s Bruceom Bozzijem rekla da ju je kultni triler proslavio, ali i uništio jer je izgubila skrbništvo nad sinom Roanom više od 10 godina nakon što je film objavljen.

"Izgubila sam skrbništvo nad svojim djetetom. Sudac je pitao moje dijete, mog malenog, sićušnog dječaka: 'Znaš li da tvoja majka snima filmove o seksu?'. To je bilo zlostavljanje od strane sustava i propitkivanje o tome kakva sam majka zbog uloge u filmu", ispričala je glumica.

"Ljudi se sada pojavljuju potpuno bez odjeće na običnoj televiziji. Vidjeli ste možda manje od pola sekunde moje potencijalne golotinje, a ja sam zbog toga izgubila skrbništvo nad svojim djetetom", dodala je 65-godišnjakinja.

Tvrdi da ni muškarci nisu s njom željeli izlaziti zbog filma

Stone se udala za istraživačkog novinara Phila Bronsteina 1998. Par je 2000. posvojio sina Roana, koji danas ima 22 godine. Međutim, Bronstein je 2003. podnio zahtjev za razvod, a Stone je zatražila puno skrbništvo, koje joj je 2004. bilo odbijeno zbog filma.

"To je također okončalo sve moje spojeve. Mislim da muškarci nisu željeli izlaziti sa ženom o kojoj su drugi muškarci tako razmišljali. I to je također promašaj muške stvarnosti. Jedva sam to prihvatila", dodala je Sharon.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.