Sharon Stone o Michaelu Douglasu: Nisam se osjećala ugodno u njegovoj blizini

Foto: IMDb

SHARON STONE priznala je da se za vrijeme snimanja filma Sirove strasti nikada nije osjećala ugodno u blizini kolege glumca Michaela Douglasa, no kako tvrdi, upravo je to dio onoga što ga je film učinilo tako sjajnim.

Vjerojatno do sada znate sve o filmu, a čak i ako ga niste pogledali, vjerojatno prepoznajete scenu u kojoj lik Sharon Stone ispituje policija.

Nakon što bogatu rock zvijezdu netko ubije šiljkom za led, glavni osumnjičenik je njegova djevojka Catherine (Sharon Stone), spisateljica kriminalističkih romana koja je napisala knjigu s jezivo sličnom radnjom ubojstvu. Ubojstvo istražuje detektiv Nick Curran (Michael Douglas), koji ubrzo saznaje da je lik u Catherininoj novoj knjizi policijski detektiv koji biva ubijen nakon što se zaljubio u pogrešnu ženu.

Prava srž filma je napetost koja se stvara između Stone i Douglasa dok njihovi likovi love jedan drugoga, a glumica vjeruje da je dio razloga zašto je to tako dobro funkcioniralo na ekranu taj što se "nikad nije osjećala ugodno" u blizini Douglasa.

Govoreći nedugo nakon izlaska filma, Stone je u intervjuu rekla da se namjerno nije htjela zbližiti s Douglasom kako bi se svaka napetost između njih izvan kamera mogla prenijeti na njihovu glumu.

"Stvarno sam osjećala da je između nas neka čudna, dinamična energija. Nikad mi nije bilo ugodno u njegovoj blizini, a mislim da ni njemu nije bilo ugodno u mojoj blizini. To je za mene bila najvažnija stvar. Promatrala sam njegove pokrete, provocirala ga i uspjelo je", ispričala je glumica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.