Severinina sestra 2016. godine: "Milan me razočarao, ne mogu vidjeti nećaka"

Foto: Nino Strmotic/PIXSELL

IAKO Milan Popović danas tvrdi da je oduvijek dobar s obitelji Vučković i Severininom sestrom Marijanom, čini se da odnosi nisu uvijek bili baš idilični. U intervjuu prije šest godina Marijana je branila sestru i tvrdila da je Milan Popović "uskraćuje kao tetku" jer "ne može vidjeti nećaka Aleksandra". 

"Uskraćena sam kao tetka"

"Uskraćena sam kao tetka da bar ponekad vidim Aleksandra kad je u Beogradu kod tate. Mi, tetke, nismo zaštićene i obuhvaćene zakonom. Kome ja da se potužim na Milana Popovića? Koji bi sud moju žalbu usvojio? Na moju poruku da Aleksandru donesem poklone za oba Božića nije mi odgovorio. Zašto je takav, ne znam, jer nikad nismo bili u lošim odnosima", rekla je Marijana 2016. u rijetkom intervjuu za srpski Alo koji je izašao pod naslovom "Milan mi brani da viđam nećaka".

"O Milanu Popoviću sam imala dobro mišljenje dok nije izgubio mušku hrabrost i prestao stajati uz moju sestru ne želeći s njom i njihovim djetetom podijeliti život u ljubavi i lijepim trenucima pored njih. Sad sam zaista razočarana svim njegovim postupcima da moju sestru, a majku njegovog djeteta, prikaže u lošem svjetlu, ne videći da na taj način škodi sam sebi u budućoj komunikaciji sa sinom", dodala je i rekla da tadašnju tužbu nije čitala jer "ne želi sestri dodatnim pitanjima stavljati sol na ranu".

"Milanove izjave su kontradiktorne"

Ipak, naglasila je da je podržava kao majku.

Rekla je tad i da je "rastužuje razvoj situacije" s Milanom,

"Njegove izjave po novinama su kontradiktorne. U jednoj tvrdi da će imati drugo dijete sa Severinom, a u tom periodu od pet mjeseci, kad su se rastali, nije viđao dijete. Kome se tada Severina trebala žaliti? Koji sud je to uzeo u obzir? Tužna je to balkanska priča o majci kao kultu obitelji. Pravo nad djetetom ne postoji kao oblik postupanja roditelja, već pravo za starateljstvo shodno dogovoru. U slučaju da se jedna strana pokušava stalno dogovarati, a druga naređivati što bi htjela, dolazi do sudskog epiloga i u tom slučaju sudac mora isključivo raditi po zakonu i Ustavu, koji štiti dijete i njegova prava, bez obzira na to tko su roditelji", rekla je.

"Ako se Igor dokaže u nastojanju i ljubavi, imat će moje poštovanje"

Za Igora je tad rekla da će "imati njeno poštovanje ako se dokaže".

"Do sada nisam vidjela u svojoj okolini da je ljubav između žene i muškarca bila marketinški trik. Moja socijalna inteligencija mi ne dozvoljava da tako razmišljam i to ne prihvaćam kao stav ovog naopakog društva u kojem živimo... Ne gledam na Igora kao na nekoga tko mi se treba dopasti više ili manje kao zet, gledam da moju pažnju imaju oni koji hrabro stoje uz moju sestru želeći s njom podijeliti život. Ako se Igor dokaže u svom nastojanju i ljubavi, imat će sve moje poštovanje i podršku u potpunosti", rekla je.

"Nije teško biti Severinina sestra"

Osvrnula se i na sam odnos sa Severinom, ali i s trećom sestrom Zdenkom, koja već dugo nije u dobrim odnosima sa Severinom.

"Nije teško biti sestra Severine Vučković jer sam malo starija, pa je doživljavam kao mlađu sestru za koju ću uvijek brinuti i na koju mogu biti ponosna. Nemam opterećenje što tabloidi pišu jer sam čovjek koji dolazi iz ozbiljnog tjednika", rekla je. Podsjećamo, Marijana je po struci novinarka.

"To što je Severina osvojila toliki broj onih koji je vole, govori o njenoj neiscrpnoj energiji da se suprotstavi ustaljenim šablonama društva. Zato što razbija nacionalizam i predrasude o kojima nas lažu politika i naši političari. Severina na svom uspjehu može zahvaliti samo divnim ljudima koji vole njene opuštene pjesme, njenu koketnost na koncertima, ali i snagu da se suprotstavi mišljenju i premijera i kardinala na sebi svojstven način. Ne robuje predrasudama tko je kakav, jer smo odgojene u duhu da nam svaki čovjek koji ide u susret nešto donosi, a je li čovjek, pokazat će brzo, kao i svoje namjere", zaključila je.

"Moja starija sestra ima svoj stav, vjerojatno po pitanju mlađeg muža kojeg je Severina izabrala, jer ona je starija žena patrijarhalnih nazora. Prije je ljubomorna na sestrin izbor i karijeru, ali da je ekstremna, to sigurno nije. U Srbiji je bila samo jednom i njen stav o Srbiji i Srbima je nevažan jer ga ni sama ne može imati. Svoj izostanak opravdala je problemima koje ima i koji nisu baš, po meni, opravdavajući kad je vjenčanje naše sestre u pitanju", poručila je 2016.

Sukob sestara

Podsjećamo, jučer je došlo do sukoba Severine i njene sestre Marijane u stanu njihove majke Ane. U sve se uplela i policija.

"Izuzetno sam potresena ubilačkim nagonom porodičnog nasilja i ne želim komentirati plaćene i sramne tekstove od strane PR tima dotične. Teško je obitelji s nekim tko dugo vremena konzumira razne narkotike, a ne želi se podvrći psihološkoj podršci i liječenju. Prostituirati svoju osobnost medijski na štetu i obraz svoje porodice još je jedan devijantan psihološki put dotične", ispričala je Marijana nakon incidenta. 

"Nasrtati stalno na obitelj, učiteljice, socijalne radnice, bivše partnere... Nije to čista glava, a institucije već prethodna četiri mjeseca po mojoj uredno pisanoj prijavi i upozorenju ništa nisu poduzele. Zato je ovo sinoć bila posljedica napada kroz nesagledavanje ovih posljedica na moju raniju prijavu socijalnom centru Maksimir i ravnateljici Jasni Cesarec, MUP-u Maksimir i DORH-u", dodala je Severinina sestra tvrdeći da je u više navrata dobivala prijeteće poruke.

Milan je za Index rekao da se čuo s Marijanom nakon incidenta i da je "zgrožen onim što se dogodilo".

"Marijana je čuvala našeg sina vrlo često. Marijana i obitelj Kojić su više vremena provodili s našim sinom nego sama majka", rekao je Milan.

"Od početka smo bili u korektnim odnosima. Zašto ne bih bio? To je tetka mog sina. Uvijek sam bio u dobrim odnosima ne samo s Marijanom nego i s cijelom obitelji Vučković. Održavali smo kontakte otkako smo se upoznali", dodao je još.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.