Senator Ted Cruz šokiran Peteom Davidsonom: "Kako on dobije sve te zgodne žene?"

Screenshot: Youtube

U NEDAVNOJ epizodi vlastitog podcasta, teksaški senator Ted Cruz zapitao se kako komičar iz emisije Saturday Night Live i sadašnji dečko Kim Kardashian Pete Davidson dobiva "sve te zgodne žene".

U epizodi podcasta Verdict with Ted Cruz objavljenoj u četvrtak, Cruzov suvoditelj, Michael Knowles, pročitao je pitanje gledatelja o "toksičnoj ženstvenosti".

"Marš žena je bio ovog vikenda. Vidimo žene poput Amber Heard, Jade Pinkett Smith, Meghan Markle, Kim Kardashian - je li vrijeme da počnemo razgovarati o toksičnoj ženstvenosti?" glasilo je pitanje.

Cruz je rekao da se Kardashian "čini dobro", a Knowles je dodao da je on "tim Kanye", misleći na Kanyea Westa, koji je bio u braku s Kim Kardashian od 2014. do njihova razvoda ove godine. Cruz je potom podijelio svoja razmišljanja o Davidsonu, koji je sada s njom u vezi.

"Pete Davidson, uredu, kako to da taj tip dobije sve te zgodne žene?" upitao je Cruz. Smijući se, Knowles je odgovorio: "Zbog toksične ženstvenosti, senatore. To je dokaz da je nešto pošlo po zlu."

"Pete Davidson je izlazio s Kate Beckinsale. Mislim, govorimo o Underworldu. Govorimo o superzgodnoj vampirici u crnom kožnom kaputu. I onda ona odabere SNL frajera? Kao, vau", rekao je Cruz misleći na Beckinsaleinu ulogu vampirice u filmu Underworld iz 2003. godine. Beckinsale i Davidson su kratko hodali 2019.

Cruz često komentira pop kulturu pa je tako u epizodi podcasta prošle godine opisao Thanosa iz Avengersa kao "bijesnog zaštitnika okoliša", a 2018. je nagađao za koga će obitelj Simpson glasati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.