Seksi GaGa kakvu dosad nismo vidjeli: Želim muža i djecu!

POP senzacija imena Lady GaGa za časopis Elle odbacila je jaku šminku i bizarne outfite te odradila editorijal koji pjevačicu prikazuje u svjetlu u kakvom je još nismo vidjeli - nježnu, plavu, s decentnim make-upom, odjevenu u elegantni korzet i totalno različitu od slika u kojima smo je navikli gledati; toliko različiti da je mnogima bilo teško povjerovati da je to zaista ona.

GaGa je Elleu usput dala i intervju te otkrila kako jedva čeka da se uda i postane majka, ali i još neke sitnice iz svojeg privatnog i scenskog života.

"Često sam tužna bez ikakvog razloga"

Također, teško usklađuje karijeru i obiteljske obaveze. Priznaje da je često tužna bez razloga, ali je naučila kako te osjećaje okrenuti u svoju korist.  Najteže razdoblje u 2009. bilo joj u vrijeme turneje u Australiji: "Ponekad sam usamljena kad sam na turneji. Najgore je bilo u svibnju. Bila sam toliko beskrajno tužna, a ni sama nisam znala točno zašto. Toliko se stvari događalo oko mene zbog kojih sam trebala biti radosna, ali eto", rekla je pjevačica.

"Najljepša pjesma u mojoj karijeri je pjesma o mojem ocu"

U to je vrijeme napisala, prema njezinim riječima, najljepšu pjesmu u karijeri: "Zaključala sam se u studio i stvarala, satima. Napravila sam vjerojatno najljepšu pjesmu u svojoj karijeri, pjesmu o svom ocu.  Plakala sam, gledala kako mi se maskara razmazuje po licu i pomislila: u redu je biti tužan, naučila sam voljeti svoju tugu", zaključila je Lady Gaga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.