Seks skandali sportaša: Orgije, prostitutke i droga skoro ih koštali karijere

Foto: Twitter

NISU samo pjevačke i glumačke zvijezde upletene u seks skandale. Ima tu i puno sportaša koji su se našli u sumnjivim kombinacijama, a Lamar Odom samo je jedan u nizu. NBA košarkaš skoro je izgubio život od predoziranja i trodnevnog orgijanja s prostitutkama, no to nije ništa u usporedbi s najnovijim seks skandalom u koji je upleten nogometaš Karim Benzema. Francuski napadač Real Madrida završio je u pritvoru zbog sumnje da je umiješan u slučaj ucjene videosnimkom seksa svog kolegu iz reprezentacije Mathieua Valbuene.


U skandalu se našao i veznjak Sunderlanda i engleske nogometne reprezentacije Adam Johnson. On je početkom godine uhićen zbog sumnje da je imao spolni odnos s maloljetnom 15-godišnjom djevojkom.

I košarkaš Chicago Bullsa Derrick Rose se prije nekoliko mjeseci susreo s optužbama bivše djevojke koja ga je optužila za silovanje, no to nije bilo ništa s ljubavnim trokutom koji su priredili košarkaši Tony Parker i Brent Barry prije pet godina. Tony je počeo petljati s Brentovom suprugom, sve je otkrila njegova tadašnja žena glumica Eva Longoria, a cijela drama je okončana s dva propala braka.


A tko se ne sjeća seks igrica golfera Tigera Woodsa koje su izašle u javnost 2009. Kada su progovorile sve žene s kojima je varao tadašnju suprugu Elin Nordgen, razvod ga je koštao 110 milijuna dolara. Nedavno je prekinuo s najboljom američkom skijašicom Lindsey Vonn, no razloge nisu otkrili.


Možda se najviše "opekao" Ronaldo koji zabavu iz 2008. nikada neće zaboraviti. Naime, našao se na seks tulumu s tri transvestita, a iako je pokušao kupiti njihovu šutnju, oni su na kraju priču prodali tabloidima.


No nije on jedini. Javnost je razapela i nogometaša Waynea Rooneya koji je prije pet godina prevario trudnu suprugu Coleen s prostitutkom.. To mu nije bilo prvi put, a strijelac Manchester Uniteda priznao je da je voli starije žene pa mu ni bakice ne predstavljaju problem.

Mike Tysona i danas prati skandal zbog kojeg je završio u zatvoru. Boksač je bio osuđen na šest godina zatvora zbog silovanja 18-godišnje Miss, no i danas tvrdi da je ona pristala na seks.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.