Seks bomba Nicollette Sheridan i u privatnom životu postala očajna kućanica

NICOLLETTE SHERIDAN, jedna od zvijezda popularne serije "Očajne kućanice" koja je u spomenutoj seriji utjelovila seks bombu Edie Britt, u stvarnom životu zaista je postala očajna. Obješena koža, celulit i loš ten samo su neke od stvari koje je glumica posljednjih dana pokazala. Odjevena u muške bokserice, 45-godišnja glumica "prošetala" je novog ljubavnika Stephena Patea i njegovog psa.

Baš kao u "Kućanicama", Nicollette se još uvijek nije skrasila, barem kad je u pitanju ljubavni život. Nakon dugogodišnje veze s Michaelom Boltonom i svečanih zaruka, par je prekinuo prije godinu dana te je ovo prvo pojavljivanje britanske glumice u medijima s novim dečkom. Kako javljaju američki mediji, Nicollette bi ovaj put mogla pred oltar i to vrlo ubrzo s obzirom da se ne odvaja od novog ljubavnika.

Plavokosa žderačica muškaraca iz serije "Očajne kućanice" tragično pogiba u petoj sezoni


Iako još uvijek nije službeno preselila u stan novog dečka, Nicollette je navodno viđena kako obavlja sve dužnosti prave kućanice. Osim što svaku noć spava u stanu profesionalnog golfera Stevea Patea, Nicollette svakodnevno obavlja kućanske dužnosti poput kupnje namirnica, izvođenje psa te mu nerijetko organizira raspored, barem ako je vjerovati bliskim prijateljima koji tvrde da je glumica spremna sve napraviti kako bi napokon izrekla sudbonosno "da".

Kao što je bilo i prije najavljivano, Nicollette je odustala od glume u "Očajnim kućanicama", a osim posvećenosti privatnom životu, kao glavni razlozi njezinog odlaska iz ultrapopularne serije navode se financijski razlozi te njezina zapostavljena uloga. Naime, Nicollette navodno smatra da je njezina uloga u "Kućanicama" premalena, a isto tako i njezin honorar. Kontroverzna Edie koja je u seriji bila prava žderačica muškaraca nakon pete sezone će poginuti u teškoj prometnoj nesreći i tako se oprostiti od serije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.