Sarah Paulson emotivnom objavom čestitala 81. rođendan svojoj curi: "Jedina moja"

Foto: Profimedia

GLUMICA Holland Taylor, najpoznatija po ulozi Evelyn Harper, Charliejeve majke u seriji Dva i pol muškarca, proslavila je 81. rođendan. Tim povodom njezina djevojka, također glumica Sarah Paulson (49), posvetila joj je emotivnu objavu.

Objavila je video u kojemu je hrpa njihovih zajedničkih fotografija. "Moj mobitel je ovo napravio. I sviđa mi se. Sretan rođendan mojoj jedinoj ljubavi. Ti si, jednostavno, moj svijet. Volim te", napisala je te dodala: 

"Nemoj se ljutiti zbog pretposljednje slike, nisam znala kako da je maknem, plus ima slika na kojoj sam ja bez obrva pa..." Video sadrži fotografije s romantičnih izleta, sa svečanih događaja i mnoštvo selfieja. U komentarima su se javili mnogi pratitelji i slavni prijatelji koji su čestitali Holland rođendan.

Vole se već osam godina

Holland i Sarah zajedno su već osam godina, a u studenom je 81-godišnja glumica otkrila tajnu njihove veze. 

"Mislim da svatko slijedi vlastiti put, tako da nismo baš iste. Neke stvari radimo odvojeno kako bi svatko ostao vjeran onome u što vjeruje. Ona je puno društvenija, a ja volim provoditi malo vremena sama, što i radim. Ona bude s prijateljima, ne sa mnom, tako da je to dobra ravnoteža", rekla je Taylor. 

Upoznale su se na zabavi 2005. godine, ali su tek deset godina kasnije stupile u kontakt na društvenim mrežama. Naposljetku su se zaljubile jedna u drugu. Njihova razlika u godinama mnogima je bila šokantna u početku. Njima razlika u godinama ne smeta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.