Sarah Josipović na Indexov tulum došla u pratnji dečka, a Ida Prester sama



"DOŠLA sam jer sam MTV-jevo lice pa sam došla ravno iz montaže jer sam cijeli dan buljila u priču o Oluji i Gotovini, jedva gledam kolike su mi oči. Ipak, nadam da ću se zabaviti s prijateljima, popiti piće, a ujutro se vraćam u montažu", izjavila je Ida Prester, jedno od najpoznatijih MTV-jevih televizijskih lica. Ona je za razliku od većine poznatih došla bez pratnje dečka ili prijatelja, ali ubrzo je našla društvo. 

> Video: Pogledajte tko se sve zabavljao na sinoćnjem vrućem Indexovom partyju

Osim nje na tulum Index.hr-a došli su i Feminnemke, Kristijan Curavić, Luka Nižetić, Iva Herceg, Marijana Batinić, Marko Tolja, Sarah Josipović, Tony Cetinski, Iva Ajduković, Ecija Ivušić, Božidar Peričić, Carla Belovari i drugi.

Sarah Josipović povela dečka na tulum

"Ja sam večeras ovdje zbog Indexa i predstavljanja novog `micrositea`. Ja sam, tako reći, prijatelj Indexa i Index je prijatelj svih mojih projekata", rekla je otvoreno Sarah Josipović, koja je u četvrtak navečer u klub Mansion došla s dečkom. Dobro raspoložena Sarah tijekom večeri družila se s poznanicima i uživala u društvu svog dečka.

 Index, koji je u četvrtak navečer sa svojim gostima i MTV-jem proslavio novu suradnju, a to je MTV "microblogging" koji ćete uskoro moći čitati na Indexovoj stranici, pozvao je DJ Frxa i Philatza te Connectovce da zagriju atmosferu okupljenim uzvanicima. 




Luka Nižetić došao u pratnji Marijane Batinić

"Ja sam prijatelj Indexa već jako dugo pa sam došao i na tulum. Na Indexu pratim sve vijesti otpočetka jer je portal najiscrpniji, imate najbolje sročene vijesti, a kako ga pratim otpočetka Index mi je postao dio života", kaže Luka Nižetić koji je došao u pratnji Marijane Batinić.

Marko Tolja: Nisam jedan od onih što se "guglaju"

"S Indexom sam dobar prijatelj, čitam vaše vijesti redovito", rekao nam je Marko Tolja. Pitali smo ga čita li i vijesti sa svojim imenom: "Pa čitam samo ako naiđem na njih, nisam jedan od onih koji se `guglaju`". Marko je večer proveo u društvu Luke i Marijane. Društvo se do kasno u noć zabavljalo te uživalo u dobroj atmosferi.  Više fotografija možete pogledati u Indexovom Nightlifeu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.