Samo je jedna pjesma s Dore u top 10 na YouTubeu. Nije pobjednička Mije Dimšić

Screenshot: Youtube

SAMO je jedna pjesma s Dore u top 10  domaćeg YouTube trendinga.

Riječ je o pjesmi Moli za nas mladog Marka Bošnjaka koji je završio drugi na natjecanju. Njegova pjesma trenutno se nalazi na sedmom mjestu u sveukupnom YouTube trendingu Hrvatske.

Na 21. mjestu nalazi se još Mia Negovetić s pjesmom Forgive Me (Oprosti), dok je pobjednica Mia Dimšić tek na 32. mjestu trendinga.

Mia Dimšić Doru je osvojila s ukupno 257 bodova, od čega joj je 166 bodova dodijelila publika. Drugoplasirani Marko Bošnjak sveukupno je osvojio 179 bodova, od čega 108 od publike.

"Imam 18 godina, tim ljudi koji razumije moju viziju, moju osobnost, moju želju za uspjehom, moju tvrdoglavost i promjene raspoloženja. I sve to prihvaćaju i razumiju bez ikakvih problema. Imam predivne prijatelje koji su uz mene u svakom trenutku i kojima sam neizmjerno zahvalan! Imam obitelj koja je najponosnija vječita podrška i oslonac! Hvala vam", poručio je Bošnjak nakon Dore.

"Upućujem iskrene čestitke pobjednici Miji Dimšić koja me oduševila svojom prizemnošću i iznimno lijepom energijom kojom kao osoba nenormalno zrači. Vodili smo dugi razgovor sinoć i znam da među nama nema ni trunke neprijateljstva", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.