Samačko ljeto: Maja Šuput na putu do plaže ostala bez dečka

MAJA ŠUPUT navodno je okončala svoju osmomjesečnu vezu s poduzetnikom Andrijanom Plenčom, prenosi tjednik Extra. Međutim, Maja ove navode nije htjela komentirati, objašnjavajući nam kako "ionako nikada ne komentira svoj privatni život" pa tako nema potrebu ni sada to činiti, bez obzira na moguće tračeve.

Maja je Andrijana upoznala na jednoj svadbi na kojoj je pjevala, a zainteresirao ju je svojom statičnosti - za oko joj je zapelo to što dok svi plešu, samozatajni poduzetnik sjedi. Maja ga je tada pozvala na ples i ljubav se rodila.

I dok Plenča pohodi zagrebačke evente, uočen je na predstavljanju ekskluzivne marke satova kojoj su zaštitna lica Luka Modrić i Vedran Ćorluka, gdje je i sam kupio skupocjeni (muški) sat, Maja je, kao i većina estradnjaka, već odavno zbrisala na more.

Trenutno je u Novom Vinodolskom gdje se odmara s društvom, a ljeto će provesti kao i uvijek - malo odmarajući, malo radeći. Veseloj Maji ionako je najvažnije da ekipa koja je okružuje uvijek bude raspoloženja za tulumarenje i kartanje, a na odmoru - što bude, bit će.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.