Sacha Baron Cohen potvrdio: Vraća se Ali G

Foto: Profimedia

ČINI se da će Sacha Baron Cohen vratiti svoj kultni lik Ali G koji ga je kao glumca proslavio 90-ih. Variety izvještava da engleski komičar radi na filmu koji uključuje kultni lik repera koji je nasmijavao i provocirao mnoge poznate. 

Dok obožavatelji čekaju s nestrpljenjem, mogućnost novog filma o Aliju G-ju je trenutno isključena zbog štrajkova glumaca i pisaca u SAD-u. "Kao član SAG-a Sacha podržava štrajk sa svojim kolegama glumcima", rekao je izvor za Variety.

Ovo bi bio drugi film o Aliju G-ju, nakon Ali G Indahouse iz 2002. redatelja Marka Myloda. Cohen je izvorno glumio lik u humorističnim emisijama Channela 4 The 11 O'Clock Show i Da Ali G Show koje su se emitirale od 2000. do 2004. godine.

Sprdao Beckhamove

Neki od njegovih najpoznatijih gostiju bili su David i Victoria Beckham kada su se pojavili u specijalu za Dan crvenih nosova 2001. godine. Sacha je sprdao par. "Pa, recite mi, sviđa li se Brooklynu vaša glazba ili je sad već malo star za nju?" pitao ih je o tada dvogodišnjem sinu.

Komičar je odlučio umiroviti lik 2007. Nakon toga je igrao ozbiljnije uloge, posljednju u The Trial Of The Chicago 7 iz 2020., što mu je donijelo nominaciju za najboljeg sporednog glumca na Oscarima. Njegovi ostali filmovi uključuju Les Miserables, Huga i The Dictatora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.