S radija iz Zadra se ispričali jer su objavili da Djed Božićnjak ne postoji

Ilustracija: Instagram

ANTENA ZADAR uputila je danas ispriku svim slušateljima, a posebno najmlađima, jer su u emisiji za djecu i mlade rekli kako Djed Božićnjak ne postoji.

"Uprava tvrtke Antenna d.o.o. kao nakladnik radija Antena Zadar upućuje ispriku svim slušateljima, posebice onim najmlađim, zbog sadržaja emitiranog u današnjoj emisiji za djecu i mlade "Tintilinić" u kojoj je komunicirana tema kako Djed Mraz odnosno Djed Božićnjak ne postoji. Naime, kako je za potrebe današnje emisije dio sadržaja iste snimljen u jednoj zadarskoj osnovnoj školi među višim uzrastima iste, urednice emisije smatrale su spomenuti sadržaj relevantnim, pritom ne vodeći se možebitnim reakcijama slušatelja po istoj tematici. Napominjemo kako emitirani sadržaji koje uređuju niži urednici nužno ne moraju biti odobreni od strane glavnog urednika ili Uprave, te svakako ne odražavaju nužno stav istih, zaposlenika, Uprave ili same tvrtke", poručili su.

Reakcije su bile različite, a većina korisnika Facebooka okrenula se šali. "Ekvivalent ovome bilo bi da netko na 'Mir i dobro' izvali da Bog ne postoji", "Eno moj mali od tri godine sluša je emisiju i razjebali ste mu i jutro i praznike... Ali evo sad je na svom Facebook profilu pročita ovu ispriku i eno ga smirio se uz dobru cigaru i viski, sad je sve ok", pisali su.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.