Ryan Reynolds u sredini: Scarlett Johansson ljubomorna na Blake Lively?

PUTENA glumica Scarlett Johansson, čini se, nije baš dobra bivša žena. Iako je njezin brak s kanadskim glumcem Ryanom Reynoldsom završio na njezin zahtjev, Scarlett nije baš sretna što on nastavlja sa svojim životom, prenose američki mediji. Ryan odnedavno izlazi s glumicom Blake Lively iz "Tračerice". Izvor blizak glumici otkrio je da je Scarlett ljuta i povrijeđena jer on više nije zaljubljen u nju.

Scarlett se vrlo brzo nakon razvoda spetljala s holivudskim veteranom Seanom Pennom, iako se Ryan želio pomiriti. Bili su u braku dvije godine i on je još neko vrijeme nakon rastanka bio zaljubljen u nju. Čak je za US Weekly rekao kako mu je brak najbolje razdoblje u životu. Kad je vidio kako je ona brzo prešla na sljedećeg, odlučio je i on nastaviti sa svojim životom. Zgodni glumac je upoznao Blake na snimanju filma "Green Lantern", gdje je glumio naslovnu ulogu, a Blake glavnu žensku ulogu. Prije Reynoldsa, dugonoga Blake je hodala s Leonardom DiCapriom, a prije njega s kolegom iz "Tračerice" Pennom Badgleyjem.

Scarlett je trenutno u vezi s glumcem Josephom Gordonom-Levittom. Iako su trenutno razdvojeni jer snimaju na različitim kontinentima, očito misle ozbiljno jer mu je Scarlett dala ključ svoje kuće.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.