Ruski milijarder u strahu - supruzi Sandri zabranio da sa kćeri dođe u Beograd

Foto: Facebook

KADA IMAŠ toliko novaca, sigurnost je ipak na prvom mjestu. Bivša članica srpske skupine Models i prijateljica Nine Badrić, Sandra Meljničenko htjela je sa kćeri Tarom doći u Beograd kako bi provela praznike s majkom. No, njezinom bogatom suprugu nije se svidjela ta ideja.

"S obzirom na to da je već dva puta na kuću Sandrine majke bačena bomba, Andrej se boji za Tarinu sigurnost. Zato je ruski milijarder rekao ženi da njihovo dijete neće moći u Beograd sve dok ne bude punoljetna, i tada samo ako izrazi želju kako želi upoznati mjesto otkuda dolazi njezina majka", otkrio je izvor za Blic.

"Sandra je podržala njegovu odluku i nije se bunila. Dugo su razgovarali o svemu i ona je shvatila da u Beogradu ima previše ljudi koji bi mogli nauditi njezinog obitelji", pišu srpski mediji te dodaju kako je ovo i treći put da Sandra odgađa dolazak u Srbiju zbog straha za sigurnost.

Sandra je nedavno otvorila vrata svojih vila na Floridi, u New Yorku, i u Londonu. Ove je godine dobila i najskuplju jahtu na svijetu od supruga Andreja čija se vrijednost procijenjuje na 300 milijuna eura.  

Andrey and Aleksandra Melnichenko De Grisogono founder Fawaz Gruosi's 63rd Birthday celebration, August 2015.

Posted by Aleksandra Melnichenko on Friday, November 13, 2015
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.