Ronaldova bivša o optužbama za silovanje: "On je psihopat, prijetio mi je smrću"

Foto: Instagram/Twitter

NAKON što je nekoliko žena Cristiana Ronalda optužilo za silovanje, javila se i njegova bivša djevojka koja je nogometnu zvijezdu nazvala psihopatom i najavila da će otkriti njegovu pravu prirodu. 

Manekenka Jasmine Lennard s Ronaldom je bila u vezi prije 10 godina, no tvrdi da je posljednjih 18 mjeseci ponovno u kontaktu s njim. 

Na Twitteru je pozvala Kathryn Mayorgu, ženu koja tvrdi da ju je Ronaldo silovao prije devet godina, da je kontaktira kako bi njenim odvjetnicima ponudila svoju pomoć u dokazivanju optužbi. 

"Nitko ne zna kakav je on zapravo. Kad bi znali bar pola toga, ostali bi zgroženi. Ne mogu više šutjeti i slušati ga kako laže", započela je seriju objava u kojima je otkrila da ima dokaze za svoje tvrdnje. 

"Imam stotine njegovih poruka u kojima se smije dok priča kako psihološki zlostavlja majku svoje djece i tretira je kao govno. Poruke o tome kako je vara i poruke u kojima opisuje svoja seksualna osvajanja, priče slične Mayorginoj. Duboki razgovori u kojima priznaje da ima ozbiljnih psihičkih problema i gdje otkriva sve laži oko svoje djece i njihove majke. On je nasilnik i lažljivac. Njegov cijeli život je laž. Jebeni psihopat", piše Jasmine. 

Također navodi kako je Ronaldo prijetio njoj i njenoj obitelji. 

"Rekao mi je da će me, ako budem bila s nekim drugim, oteti, izrezati na komade, staviti me u vreću i baciti u rijeku. Psihopat", navodi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.