Ronaldova bivša objavila stare fotke Georgine: "Sve više sliči na Kim Kardashian"

Foto: Instagram

BIVŠA djevojka Cristiana Ronalda pisala je o Georgini Rodriguez zbog njene, kako kaže, "transformacije u Kim Kardashian". 39-godišnja Nereida Gallardo sugerirala je da je nogometaševa sadašnja partnerica radila estetske operacije kako bi izgledala poput reality zvijezde.

Objavila je staru, neuređenu fotografiju Georgine i jedan noviji selfie kako bi pokazala da je promijenila izgled. Crvenim strelicama označila je nos i usta Rodriguez uz opis: "Danas ćemo govoriti o rinoplastici ili rinomodelaciji."

Nereida je još usporedila fotografije Ronaldove cure s reality zvijezdom. "Georgina Rodriguez je sve sličnija Kim Kardashian, što vi mislite?" upitala je svoje pratitelje.

Nakon prekida s Ronaldom Nereida često dijelila škakljive detalje o njemu

"Isto sam pomislila", "Sada imaju i sličnu frizuru", "Georgina nema obline poput Kim", "Danas sve žene sliče jedna na drugu, s filterima, botoxom i ostalim", samo su neki od komentara.

Inače, bivša manekenka ima gotovo 40.000 pratitelja na Instagramu, gdje promovira svoje poslovne tretmane - nekirurško smanjenje masnoće, izbjeljivanje zubi i filere.

Podsjećamo, Nereida Gallardo bila je prva javna ljubav Cristiana Ronalda. Nakon što su prekinuli, ona je često znala objaviti škakljive detalje iz nogometaševog života. Tako je jednom prilikom izjavila da "Ronaldo svaki dan zove mamicu na telefon".

Što vi mislite, sliči li Georgina na Kim? Možete nam odgovoriti u anketi ispod.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.