Robert Wagner vikao na Natalie Wood prije nego se utopila: Odjebi s mog broda

U PONOVNO otvorenoj istrazi o smrti holivudske miljenice Natalie Wood otkrivene su nove činjenice vezane za kobnu noć, prenosi Radar Online. Dennis Davern, skiper broda na kojemu se nalazila pokojna Natalie, njezin suprug Robert Wagner i glumac Christopher Walken, priznao je da je čuo žestoku svađu. Natalie Wood se utopila prije 30 godina nakon noći provedene na usidrenom brodu "Splendor". Njezino beživotno tijelo je nađeno u blizini kalifornijskog otočića Santa Cataline.

"Želiš li mi jebati ženu"

Davern je spomenuo da je ljutiti Robert Wagner razbio bocu vina i urlao na Christophera Walkena: "Želiš li mi jebati ženu?!", nakon čega se Walken povukao u svoju kabinu i nije bio prisutan kad je Natalie nestala. Natalie Wood i Christopher Walken su u to vrijeme zajedno snimali film i privatno provodili dosta vremena skupa.

Skiper je također rekao da se jedne rečenice naročito sjeća: "Wagner je rekao Natalie: `Odjebi s mog broda`". Nekoliko minuta kasnije, skiper je odlučio provjeriti je li sve u redu. Na palubi je zatekao "znojnog, zajapurenog, tjeskobnog i neurednog" Wagnera koji mu je rekao da je Natalie nestala i da je potraži na brodu. Davern u svom svjedočenju nastavlja: "Odmah sam htio zvati pomoć i upaliti svjetla za potragu, ali Wagner mi je rekao da to ne činim i da pričekamo, možda se vrati. Pomislio sam da je možda vidio Natalie kako odlazi gumenjakom, ali sjetio sam se da to nikad ne bi učinila sama, po danu ili noći. Nije znala upravljati njime".

Rober Wagner danas ima 81 godinu i ovih dana je putem svog glasnogovornika poručio kako u potpunosti podupire napore policije da otkriju što se doista dogodilo njegovoj supruzi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.