Robert Pattinson je potomak grofa Drakule te daleki rođak prinčeva Williama i Harryja

ROBERT PATTINSON daleki je potomak legendarnog grofa Vlada Drakule s kojim je povezan preko britanske kraljevske obitelji, s kojom je također u rodu. Glumac koji utjelovljuje lik vampira Edwarda u sagi "Sumrak" krvno je povezan s grofom Drakulom koji je inspirirao Brama Stokera da napiše roman o najpoznatijem vampiru svih vremena.

Stranica specijalizirana za genealogiju, Ancestry.com, utvrdila je da ljepuškasti glumac ima rodbinske veze s britanskom kraljevskom obitelji koju se povijesno povezuje sa zloglasnim transilvanijskim vladarom. "Praćenje Pattinsonove obitelji sve do Vlada nije bilo lako", rekla je Anastasia Tyler, genealoginja koja radi za stranicu Ancestry.com. "Bez ikakvih mitova ili magije, možemo reći da su plava krv i vampiri sastavni dio Pattinsonovog života", smatra Anastasia.

Britanski je glumac navodno daleki rođak princa Williama i princa Harryja preko očeve strane. Stručnjaci pretpostavljaju da je povezan s obitelji Pickering koja je živjela u sjevernoj Engleskoj početkom 16. stoljeća. Njhovi su pak preci povezani s transilvanijskim grofom, poznatim po svojim sadističkim metodama ubijanja i mučenja. Nije poznato kako je Robert Pattinson reagirao na ove informacije o svojem podrijetlu, ali sigurno je da će mu to pomoći kako bi ulogu zaljubljenog vampira odigrao što uvjerljivije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.