RNB Confusion: "Hangover" partyji od Zagreba do Raba

METEOROLOZI najavljuju val topline, a RNB Confusion tim paklene večeri koje će se ovog ljeta održavati na najatraktivnijim lokacijama i ekskluzivnim klubovima na Jadranu i kontinentu. Vrući partyji, hladni kokteli, preplanula tijela, rasplesana ekipa i noćno ludilo zvano RNB Confusion samo što nije počelo. Plimni val sexy r&b partyja kreće u osvajanje Zagreba, Umaga, Vodica i Raba.

RNB Confusion Hangover u Piranhi

U srijedu 14. srpnja svoje party osvježenje potražite na omiljenom zagrebačkom okupljalištu, u klubu Piranha. Na najpopularnijoj srijedi u gradu održava se party posvećen kultnoj komediji "Hangover" učinit će večer provjereno nezaboravnom. Ili možda zaboravnom. Pronađete li u toaletu živog tigra ne uzbuđujte se previše-Hangover večer je za sve one željne malo drugačije zabave.

RNB Confusion Ladies Night u klubu Dock 69

Ljetna oaza RNB Confusion morskih delicija, klub Dock 69 na otoku Rabu u petak 16. srpnja otvara vrata za sve goste željne nesputane zabave. Dock 69 je potpuno novi klub smješten u samom centru Raba na glavnoj rivi u sklopu hotela International, a svakog će petka biti utočište najboljih provoda, sve u realizaciji RNB Confusion tima. Ladies Night je prva klupska večer, sve djevojke na ulazu očekuje piće dobrodošlice, a vruće r&b hitove kroz čitavu noć servirat će vam Dj Zrna, Em Bee i Sheko. A osim u Piranhi i Docku 69 uz RNB Confusion program partijajte i svake srijede od 21. srpnja u Vodicama u Exit Makini, te 1. kolovoza u umaškom klubu Jimmy Woo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.