Rihanna izdaje knjigu o svojoj glazbenoj karijeri

RIHANNA je upravo završila rad na svojoj prvoj knjizi, javljaju strani mediji. Iako je njezin sadržaj još uvijek obavijen velom tajne, nešto je ipak procurilo; "The Last Girl On Earth" sadrži detalje sa snimanja posljednjeg Rihanninog studijskog albuma "Rated R" te komentar njezinog kreativnog direktora Simona Henwooda. Knjiga će se na tržištu naći polovicom godine, broji 144 stranice, a cijena će joj iznositi 50 dolara.

Međutim, zlobnici su već krenuli postavljati pitanja vezana za najnoviji Rihannin projekt; nikome nije jasno kako se RiRi uspjela zabaviti pripremanjem literature o sebi i svojem "uspjehu" između mnoštva golišavih snimanja i uzaludnih pokušaja promoviranja singlova s njega, koji na američkim top ljestvicama ne bilježe neke uspjehe.

Pjevačica koja je dosad imala jedan suvisli hit boravak na stranicama tabloida može zahvaliti svojem bivšem dečku Chrisu Brownu koji ju je na vrhuncu prvog naleta slave brutalno pretukao. Pomoglo joj je i curenje privatnih golišavih fotografija u javnost koje su joj otvorile put ka nesputanoj golotinji koja ne prestaje. Iako se Rihanna u javnosti često izjašnjava protiv građenja karijere na golišavim fotkama, u praksi su stvari malo drugačije, zapravo, u praksi su stvari - gole!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.