"Razmaženi" Billy Idol naljutio Srbe popisom "nemogućih" zahtjeva

DAN NAKON naše Severine i Gorana Bregovića, koji će 20. lipnja nastupati na Ušće festu, koncert bi trebao održati i legendarni Billy Idol. Iščekivanje popularnog pjevača nakratko je splasnulo, nakon što su organizatori objavili listu njegovih zahtjeva, koje su mnogi srpski mediji okarakterizirali kao "nemoguće" te ga nazvali razmaženim.

Naime, organizatori iz produkcijske kuće "Music Star" za Press su otkrili da će Billy doputovati na dan koncerta te će se zadržati tek nekoliko sati nakon čega bi se trebao zaputiti u Zagreb gdje će nastupati na INmusic festivalu. Ipak, iako ostaje samo jedan nepuni dan, pjevač je organizatorima uputio popis zahtjeva na kojima se nalaze namirnice koje je nemoguće nabaviti u Srbiji.

Tako se na njegovoj listi našla tuna konzervirana u vodi, čaj "Traditional Medicinals", sladoled od jagode marke Häagen-Dazs, šest velikih flaša vode "Fidži" ili pak "Volvic" koja potječe iz vulkanskog francuskog tla, zatim bademe s wasabijem - egzotičnim korijenom koji se najčešće servira uz sushi te kiselo mlijeko marke Stonefields Farm, koju je baš kao i ostale namirnice, moguće naći u samo nekoliko država Europe, ali ne i u Srbiji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.