Rastali se Slavica i Bernie Eccelstone: Razvod trajao punih 58 sekundi

IAKO je cijeli svijet mislio da je svađa između vlasnika Formule 1 Bernija Eccelstonea i njegove supruge Slavice završila u Beogradu uoči Nove godine, kada su se naslikavali ispred božićnog drvca i pričali o skladnom i sretnom braku, gadno su se prevarili. Naime, brak koji je trajao pune 24 godine je završio današnjim razvodom koji je trajao čak 58 sekundi.

Da stvar bude zanimljivija, Bernie nije imao pojma da je danas saslušanje jer, kako kaže, Slavicu nije vidio punih deset dana. "Mislim da se ne bih trebao naći na saslušanju jer me moj odvjetnik nije obavijestio o situaciji, ali s druge strane, ne želim ga izbjeći. Poprilično sam zbunjen", izjavio je jutros vlasnik Formule 1.

"Bernie mi je stvarao samo stres i tjeskobu"

Obrazloženje suca koji je u manje od minute izrekao presudu je glasilo: "Bernie se ponašao na način da se od osobe koja je zatražila poništenje braka može očekivati daljnji zajednički život s njom", dok je Slavica izjavila kako joj je on samo stvarao stres i tjeskobu.

Bernie i Slavica su se upoznali na talijanskom Grand Prixu 1982. godine gdje se 50-godišnja Slavica radila kao manekenka. Tri godine kasnije su se vjenčali. Imaju dvije kćeri, 24-godišnju Tamaru i 19-godišnju Petru.

A.M.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.